Funktionärer till Liros Nordic Race 2016

  • 21 mar 2016

Det börjar dra ihop sig till en av årets största begivenheter och vi är i stort behov av funktionärer. Det är kul att vara funktionär och det finns mycket man kan vara med och hjälpa till med. Ta nu chansen till att vara med om en trevlig helg tillsammans med våra jolleseglare.

Vi behöver hjälp med många olika moment under helgen 15-17 April. Allt i från att ta emot och registrera seglarna på fredagskvällen och under morgonen på lördag till att stå i Cafét under tävlingsdagarna eller vara med ute på vattnet i målbåt, startbåt m.fl. Med andra ord finns det sysselsättningar som passar alla. 

Ju fler vi är som hjälps åt och kan dela på uppgifterna ju smidigare går det. 

Tävlingen är en viktigt del för vår verksamhet och genererar såväl intäkter som fin publicitet för klubben. I år hoppas vi dessutom kunna ta arrangemanget till nya höjder.

 

Vi har skapat en länk, via vilken man kan gå in och anmäla sitt intresse:

Anmälan som funktionär under Liros Nordic Race 2016

Här kryssar man i vilka dagar man kan och det finns även möjlighet att lämna en kommentar om man har några särskilda önskemål eller tidsbegränsningar. Kom i håg att ange dina kontaktupgifter så att vi kan nå dig.

 

Det går också bra att höra av sig till tävlingsledare Anders Thorén för mer information eller Jollerepresentant Elinore Karlsson .

 

Det är en spännande regatta med besökare från alla våra Nordiska grannländer med klasserna Optimist, Zoom8, E-jolle samt OK-jolle. Vill du veta ännu mer om själva regattan hittar du det här.

 

Med hopp om ett bra arrangemang och god support!