Treson Cup 2015

  • 1 jun 2015

Fösta Cuppen Treson Cup är avslutat och i morgon kickar vi igång årets andra bestående av Ventilationsgruppen Cup. Vi kan med stor glädje konstatera att vi redan nu legat på över 20 seglare så här under årets första cup! Mycket glädjande.

Stort tack till Treson El och Jonas Rolfsman som ställde upp som årets första sponsor och som dessutom lyckades få Cloetta att ställa upp med lite fina och goda priser, stort tack även till dem!

 

Första cuppen har kantats av mycket vind och en del tufft väder till skillnad mot förra säsongens lättvindsseglatser i idel solsken, detta har också bidragit till att vattentemperaturen fortfarande är förhållandevis låg. Detta till trots ser vi ändå att det varit många både nya och gamla seglare som dykt upp och vi hoppas på att bli både fler seglare och båttyper i framtiden.

 

Nytt för i år är att resultaten från cupperna går att följa på vår jollesida under fliken Jolle/Träna på att tävla/Resultat. Stort tack till Ernst Johannessen och Jonas Rolfsman som gör ett gott jobb med att hjälpa till med de här uppdateringarna.

 

Kommande fyra veckor kommer vi på tisdagarna att sponsras av Ventilationsgruppen med Martin Andersson i spetsen när vi kör igång med Ventialtionsgruppen Cup. Detta ser vi fram emot och hoppas att ännu fler jolleseglare vill och vågar vara med :)

 

Varmt välkomna!