Segla rätt säsongen 2014

  • 5 mar 2014

Under vintern har vi vid några tillfällen lärt oss att få fart på våra båtar och nu är det dags att uppdatera våra kunskaper om kappseglingsreglerna. Vi har glädjen att få hit Carl Peter Carlsson, en erfaren domare och kappseglare, som på ett pedagogiskt sätt kommer att lära oss att segla enligt kappseglingsreglerna torsdagen den 27 mars 2014 kl. 19.00.

Vi är många som hört hur seglare fortfarande hävdar sin rätt till väg på banan enligt gamla regler, vilket skapar stor förvirring för de som kan gällande kappseglingsregler. När vi nu lärt oss att få fart på båtarna är det än mer viktigt att alla seglar efter gällande kappseglingsregler, allt för att undvika skador på båt eller besättning och få till ärlig kappsegling. 

Carl Peter Carlsson, en toppseglande domare, kommer att räta ut de oklarheter som råder kring kappseglingsreglerna och lära oss allt om rätt och ärlig segling. Se till att reservera denna givande kväll i din kalender, så kommer vi säkert att ha mycket roligare på sjön under säsongen 2014.