Jolles klubbmästerskap 2009

  • 18 nov 2009

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Upplev sommaren igen. Kommer ni ihåg Stenungsöregattan den 8.e augusti i år? Några färre seglare än vad det brukar vara men vi hade desto bättre väder, strålande sol och fina vindar.

Christer hade fixat härliga funktionärsmackor till hela gänget och Stig hade laddat grillen på bästa utsiktsplats. Hela seglingsledningen med Joakim i spetsen var i högform på Liselotts & Stigs fina startbåt och dirigerade alla skickliga linjebåts och bojbåtsfunktionärer till perfekta banor.

Carolina och Liselott visade de gröna premiärseglarna hur man tar sig runt banan på bästa sätt, säkra säkerhetsbåtsfunktionärer cirkulerade runt och Karin trimmade resultathanteringen med nya Sailwave till blixtsnabba resultat.

Prisutdelningen med fina glaspriser och utlottningspriser från Volvo Penta förlöpte också elegant utan några större missar. Så vad mer kan man önska sig och vad väntar vi egentligen på…?

Jo, det var ju klubbmästerskap för jollar samtidigt som Stenungsöregattan. I år blev det extra spännande men också rättvisare än vanligt, eftersom det bara var deltagare från StSS. Vi behöver inte ens justera resultatlistan, utan den som vann på Stenungsöregattan i respektive klass vann också klubbmästerskapet, och så vidare nedåt i resultatlistan.

Vi säger därför stort Grattis till årets klubbmästare i Jolleklasserna:

Access jolle: Josefine Swahn
E-jolle: Emil Olsson
Laser Radial: Fredrik Gullberg
Laser : Daniel Malmström
OK-jolle: Bengt Strömberg
Optimist A: Rolf Andreasson
Optimist B: Sigrid Andreasson
Optimist C: Wilma Jacobsson
Zoom8: Klara Ekdahl

Och grattis till alla Er andra, bra kämpat, nästa år har Ni chansen igen!

risutdelning sker i samband med Jolleträffen den 22:a november.
Då kommer även Årets flitpris att delas ut, till vem…?

Vi ses
STSS Jollefunktion