Tack för i år alla Tjörn Runt-seglare

  • 11 sep 2008

Årets segling är över och planeringen inför 2009 har redan börjat. Vi i tävlingsledningen är mycket nöjda med årets arrangemang - mellan två rejäla oväder fick vi två härliga kappseglingsdagar. Lilla Tjörn Runt genomfördes i ett alldeles perfekt väder och Tjörn Runt inleddes med sol och svaga vindar som ökade under eftermiddagen. Extra roligt är att deltagarantalet i Tjörn Runt har stabiliserats och att vi till och med ser en liten ökning i deltagarantalet.

Lördagens svaga vindar gjorde att vi för första gången fick korta av banan. Fler seglare har visat sin uppskattning för det beslutet även om en del hade missat informationen i seglingsföreskrifterna om avkortning av banan och flagga ”S”. Vi kommer att se över hur vi på bästa sätt kan kommunicera eventuella beslut om en avkortad bana till er seglare under kappseglingen.

Nu när hösten närmar sig går det alldeles utmärkt att återuppleva Tjörn Runt igen! För närvarande finns det 31 inslag från Tjörn Runt och 10 från Lilla Tjörn Runt på StSS webbTV. Det finns även 4 inslag inför Tjörn Runt och flera avsnitt från den officiella prisutdelningen. Ta en titt, du kanske seglar förbi! Klicka dig också vidare till Resultat/Tjörn Runt, kanske har du ett vandrings- eller lottpris att hämta!

Inför 2009 års Tjörn Runt kommer du att höra mer från oss. Det kommer bland annat att hända saker i februari på Båtmässan i Göteborg.

Tack för i år!

Tävlingsledningen Tjörn Runt