VM för E-jollar avslutat

  • 16 jul 2006

Den fjärde finalseglingen avslutade årets VM. Av de 42 tjejerna i guldgruppen slutade Sara Sigvardsdotter på 26 plats och Cathrine Andersson på en 28 plats.

I silvergruppen deltog 41 tjejer. Resultaten visar att tjejerna hör hemma i toppen och vi ser med spänning fram emot EM som inleds den 22 juli i Spanien. Årets världsmästarinna blev svenskan Sandra Sandqvist.

(\  /)     (\  /)    (\  /)     (\  /)    (\  /)     (\  /)

2006-067-15

Tre av fyra seglingar avklarade i VM för E-jollar

Både Cathrine och Sara tog sig vidare till guldgruppen i finalomgången. Efter tre av fyra planerade seglingar ligger Cathrine på 23:e plats och Sara på 29:e.

Cathrine knep 4:e platsen i dagens tredje segling. För tillfället leder svenskan Sandra Sandqvist tätt följd av en danska. På 4:e plats ligger svenskan Rebecka Harding.

(\  /)     (\  /)    (\  /)     (\  /)    (\  /)     (\  /)
2006-07-15

VM för E-jollar - finalseglingarna inledda

Kvalseglingarna har avslutats och finalseglingarna genomförs under den 15 och 16 juli. Bland de 83 deltagarna i tjejernas kvalomgång slutade StSS seglare Cathrine Andersson på 28:e plats och Sara Sigvardsdotter på 30:e plats.

Tre seglingar är planerade under lördagen och en under söndagen. Tyvärr vet vi inte i skrivande stund om Cathrine och Sara seglar i finalomgångens guld- eller silvergruppen. Vi håller alla tummarna för er!

(\  /)     (\  /)    (\  /)     (\  /)    (\  /)     (\  /)